efactures

Noticias

Noticias >> eFactures.cat se presenta delante de la iniciativa europea PEPPOL

eFactures.cat se presenta delante de la iniciativa europea PEPPOL

PEPPOLEl proper 20 de febrer, i dins el marc de les reunions europees hostatjades a Barcelona pel CTTI y pel Consorci AOC, es presentarà als membres de PEPPOL la iniciativa d'impuls de la factura electrònica a Catalunya:eFactures.cat.

Iniciat el 2008, PEPPOL, el projecte paneuropeu per a la contractació pública "online", està dirigit a l'expansió de la connectivitat i interoperabilitat entre les comunitats de contractació pública electrònica.

PEPPOL permet l'accés a la seva infraestructura basada en estàndards de transport de TI a través de punts d'accés, i proporciona serveis per a la contractació electrònica amb la normalització de formats de documents electrònics. A Catalunya, de la mà de PIMECInvinet, ja està disponible el primer punt d'accés a la infrastructura paneuropea PEPPOL.

Donat que un dels elements claus de la contractació pública electrònica és, precissament, la factura electrònica, en aquesta trobada es presentaran a PEPPOL tant la iniciativa eFactures.cat, per l'impuls de la factura electrònica a Catalunya, com el servei eFACTdel Consorci AOC, que permet rebre factures electròniques a totes les Administracions Públiques catalanes.

Aquelles entitats interessades en ser presents a la trobada poden enviar un correu electrònic a info(at)efactures.cat

Área Privada
  • Síguenos en:
  • Facebook
  • Linkedin
  • Twitter

Twitter

ver +

PIMEC - Viladomat, 174, 08015 Barcelona - Tel. 902 496 450 - info@pimec.org